Here East

At a Glance

The Development
Here East

Client:
Laing O’Rourke

Market Sector:
Commercial

Services Supplied:
Toilet Cubicles

Download Case Study

The Brief

Here East was a special project.  Our team of 15 carpenters worked alongside main contractor Laing O’Rourke on this high-spec £100m conversion of the media centre for the 2012 London Olympics into a media building (including the studios for BT Sport) and huge IT centre. We undertook drylining, installed all the vinyl, high-end fixtures and fittings, bump rail, fitted out the toilets and did all the painting.

The Approach

The quality of the fixtures and fittings was extremely high for Here East.  Set against a backdrop of a modern, factory-style design with yellow doors, exposed pipework and an enormous football suspended from the roof. Detail was key, including stopcock-style coat hooks. We also had to re-source doors when the original supplier couldn’t fulfil the contract. We won Laing O’Rourke’s quality award for our work.

Find out about our COVID policy